1743_Bess-28.jpg

 Parkering Reinsvangen

Vi har ansvaret for all parkering i området, med unntak av parkeringen til Gjendesheim. Langtidsparkeringen er ved Reinsvangen, 1,7 kilometer fra båtkaia. Korttidsparkeringen på Gjendeosen er gratis inntil 2 timer.

 

Påska 2019

Vi starter sesongen i 2019 med vinteråpent i påsken.

Parkeringen blir brøytet i påsken, og vi garanterer plass til bilen din – om du drar ut på dagstur eller turer over flere dager.

I påsken blir det satt opp shuttlebuss mellom overnattingsstedene i Sjodalen, slik at du kan delta på ulike arrangement uten å måtte kjøre selv.

Kiosken er åpen 13.–21. april kl. 10.00-16.00. Skjærtorsdag blir det kveldsåpent med levende musikk.

Åpent i helgene fra 18.-19. mai

Fra og med lørdag 18. mai til søndag 19. mai åpner vi kiosken i helgene. Sesongen starter for fullt torsdag 30. mai. Da har vi åpent hver dag frem til søndag 6. oktober.

Gjendebåten går fra 8. juni til 6. oktober, båtbilletter finner du på gjende.no.


Info om Parkering

Langtidsparkeringen finner du ved Reinsvangen, 1,7 kilometer fra båtkaia på Gjendeosen. Det går shuttlebuss mellom Reinsvangen og Gjendeosen hvert kvarter fra kl. 07.00 til og med 22.00 i hovedsesong. Les mer om shuttlebussen

Skal du stå mer enn to timer så parkerer du ved Reinsvangen. Parkering inntil to timer er gratis ved Gjendeosen - benytt denne om du skal ta et bilde av området, eller kjøpe deg en is i kiosken.

PRISER FOR PARKERING

Første døgn: Kr 150.
To døgn: Kr 300.
Tre døgn: Kr 400.
Fire døgn: Kr 500.
5-7 dager: Kr 600.

 
Det er parkeringsautomater på Gjendeosen og Reinsvangen. Parkering inntil 2 timer er gratis på Gjendeosen, skal du stå lengre parkerer du på Reinsvangen.

Det er parkeringsautomater på Gjendeosen og Reinsvangen. Parkering inntil 2 timer er gratis på Gjendeosen, skal du stå lengre parkerer du på Reinsvangen.

 

Parkering Gjendeosen

Ved kaia på Gjendeosen finner du korttidsparkering hvor du kan stå gratis i inntil to timer. Du er velkommen til å bruke gratisparkeringen om du vil ta et bilde av området, eller kjøpe noe i kiosken. Om du skal hente eller sette av personer – parker på parkeringsplassen så du ikke hindrer shuttlebussene ved kaia.

Parkering inntil to timer: Gratis mot at du bruker anvist parkeringsplass og henter ut lapp i parkeringsautomaten.

Mer enn to timer: Parker på Reinsvangen.

Påska og våren 2019

Parkeringen blir brøytet i påsken, og det gir gode muligheter for små og lengre utflukter.

I påsken blir det satt opp shuttlebuss mellom overnattingsstedene i Sjodalen, slik at du kan delta på ulike arrangement uten å måtte kjøre selv.

Kiosken er åpen 13.–21. april kl. 10.00-16.00. Skjærtorsdag blir det kveldsåpent med levende musikk.

Fra og med lørdag 18. mai til søndag 19. mai åpner vi kiosken i helgene. Sesongen starter for fullt torsdag 30. mai. Da har vi åpent hver dag frem til søndag 6. oktober. Gjendebåten går fra 8. juni til 6. oktober, båtbilletter finner du på gjende.no.


 

Shuttlebuss hvert kvarter

Går båten, så går bussen. Hvert kvarter kan du ta våre shuttlebusser mellom Reinsvangen og Gjendeosen - helt gratis!

Gratis korttidsparkering: Skal du kun kjøpe deg en is, fotografere området eller ta en kort rusletur – så er korttidsparkering inntil 2 timer gratis på parkeringen ved Gjendeosen. Skal du stå lengre må du parkere ved Reinsvangen.

1743_Bess-24.jpg

Transport

Det går shuttlebuss mellom Reinsvangen og Gjendeosen hvert kvarter, hver dag i sesongen. Vi frakter deg fra Reinsvangen til brygga ved Gjendeosen. Det lønner seg å beregne litt ekstra tid før båtavgang til bussreisen.

Det er 1,7 kilometer fra langtidsparkeringen på Reinsvangen til Gjendeosen. Shuttlebussen er gratis for alle som betaler parkering og krever ingen forhåndsbestilling.

 

Busstider i hovedsesong

Fra 07.00 til 22.00 i hovedsesong. Når båten går kl. 07.00, går bussene fra 06.30.
Bussen går hvert kvarter fra parkeringen på Reinsvangen til brygga ved Gjendeosen. Bussen går også fra Gjendeosen til Reinsvangen etter båtankomst. Det går også returbuss fra brygga.

Utenom hovedsesongen tilpasser vi busstidene slik at du kommer deg til Gjendeosen i god tid før båten går, og tilbake igjen til Reinsvangen.

Shuttlebussene er gratis for alle som betaler parkering og krever ingen forhåndsbestilling.

Hvis du har spørsmål om rutetider, kan du ringe 95 45 17 43 eller ta kontakt med personalet på kiosken.

Parkering med bobil

Vi har plass til parkering med bobil på området.

Overnatting i bobilene er ikke tillatt på parkeringsplassen. Det er flere campingplasser i området, nærmeste er Besseggen Fjellpark Maurvangen.